Heb jij zin om te basketballen bij de leukste club van Amsterdam en omstreken? Er is nog plek in verschillende teams. Met de uitbreiding naar IJburg zetten we komend seizoen weer een stap in de ontwikkeling van de club. Bij Blue Stars wordt er serieus getraind met toptrainers.

Do you want to play basketball at the best club in and around Amsterdam? There is still room in different teams. With the expansion to IJburg next season we take another step in the development of the club. At Blue Stars we’ve got top trainers who take the trainings seriously.

Neem gerust contact op via, please contact: aanmeldingenbluestars@gmail.com

Blue Stars heeft volgend seizoen de volgende teams, in bijna alle teams is nog ruimte:
U10, U12-1, U12-2, U12 Meiden, U14-1, U14-2, U16, U16-2, U18, U22
Heren 1, Heren 2
Dames 1, Dames 2

De dames gaan ervoor en starten komend seizoen met een team in de derde klasse en met een team in de eerste klasse. We kunnen nog enthousiaste dames gebruiken en zouden het super vinden als je naar de try-outs komt op 1 en 8 juni in Sporthal Diemen. Beide teams trainen 2x per week. Meld je snel aan via aanmeldingenbluestars@gmail.com