Iets later dan jullie van ons gewend zijn is de algemene Ledenvergadering gepland op woensdag 6 september 2017.
Tijdens de algemene ledenvergadering staan we stil bij het komende seizoen, trainingstijden, financiƫn, teamsamenstellingen en de lopende zaken van de club.
Bij de ledenvergadering wordt tevens de begroting en jaarrekening en het bestuur vastgesteld.
De agenda, tijdstip en locatie zal voor die tijd worden verspreid, maar 6 september kunnen jullie alvast in je agenda noteren.

Een mededeling die ik niet wil uitstellen tot de ALV is dat ik heb besloten mijn taken en functie bij Blue Stars neer te leggen. Gelukkig zijn er afgelopen seizoenen een aantal mensen bij gekomen die ook hun verantwoordelijkheid pakken en staan we er niet meer alleen voor. Hierdoor is het ook mogelijk om met een gerust hart dingen nog meer los te laten. De afgelopen 13 jaar heb ik me, naast een drukke baan, bijna fulltime ingezet voor de club. Ik vind dat het nu tijd wordt om andere dingen op te pakken in mijn vrije tijd.

Dit betekent dus dat de functie voor voorzitter vacant is. Tijdens de ALV zal er een nieuwe voorzitter dienen te worden gekozen. Gelukkig is er nu al iemand anders opgestaan. Jenne Termeer is de eerste die zich kandidaat heeft gesteld. Ik kan me niet voorstellen dat hij de enige is die deze mooie functie functie wil bekleden. Mochten er nog andere kandidaten zijn dan kunnen ze dit bij mij melden voor uiterlijk 31 augustus zodat we dit nog bij het opstellen van de agenda kunnen meenemen. Daarnaast is er altijd ruimte voor meer ondersteuning. Wie kan de technische commissie versterken? Iemand handig met communicatie? Meer hulp blijft nodig.

Deze en komende weken wordt de laatste hand gelegd aan de indeling van de trainingstijden. We hebben weer een aantal meer teams dan vorig seizoen dus is even een puzzel om qua zaalruimte maar ook qua begeleiding weer alles rond te krijgen. Graag nog even geduld hiervoor dus. Zodra het definitief is zullen we dit uiteraard direct communiceren.

Als ik jullie niet meer spreek of zie, alvast een hele fijne vakantie toe gewenst en tot snel.

Hartelijke groeten,

Grisjo