De Sportlink App voor de Nederlandse Basketball Bond is sinds kort beschikbaar in de App Store. De verenigingen en leden kunnen de App Basketball.nl nu dus met onmiddellijke ingang downloaden. Gebruik daarvoor de volgende link: www.sportlink.nl/basketball-nl/

Alle leden van de NBB gaan komend seizoen als speler, scheidsrechter, coach of jurylid met deze App aan de slag. In de App kun je ook al de voorlopige wedstrijd planning vinden.

In het support center van Sportlink zijn diverse handleidingen te vinden hoe om moet worden gegaan met de App. Raadpleeg daarvoor deze link: https://support.sportlink.nl/support/solutions/9000107528

Er is nog een link die handig is. Daar kun je zien hoe je je kunt aanmelden voor de App en wordt aan de hand van een aantal filmpjes duidelijk hoe het functioneert. Dat is de volgende link: https://support.sportlink.nl/support/solutions/articles/9000128772-mobiel-digitaal-wedstrijdformulier-voor-basketbalverenigingen-verenigingsaccount

In t kort: download (zoek op basketball.nl) en start de app, klik “Registreren”. Vul je email-adres waarmee je bij Blue Stars bekent bent, verzin en onthoud een password. Je krijgt een mailtje van sportlink, waarmee je jouw account kunt activeren. Start daarna weer de app, login met jouw email en password. In de app zie je agenda and uitslagen van je eigen team. En je kunt favoriete clubs en teams aanmaken.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.