De gemeente Amsterdam, maar ook gemeente Diemen geven ons geen onbeperkte beschikbare halruimte, maar specifieke dagen en tijdsslots waar wij onze trainingstijden op moeten aanpassen. Het is daarom een enorm gepuzzel geweest en de uitkomst is voor nu de beste. Dat wil ook direct zeggen dat daar waar mogelijk en wenselijk we eventueel nog wijzigen. We gaan in ieder geval zo starten. De trainingen starten vanaf aanstaande maandag 4 september.

Het overzicht van de trainingstijden kun je altijd terugvinden op de pagina training.

Zaterdag 9 september spelen alle teams een oefenwedstrijd tegen Almere Pioneers. Deze oefenwedstrijden vinden plaats in sporthal IJburg tussen 1300 en 1900 uur en zijn de kick off van het seizoen. De tijden van de wedstrijden zullen snel op de website beschikbaar staan.

Aankomende dagen zullen jullie nog verdere informatie krijgen over de komende Algemene Ledenvergadering van as woensdag. We hopen dat jullie allemaal aanwezig kunnen zijn!

Daarbij kan het zijn dat leden die zich uit hebben geschreven bij Blue Stars, deze email over het nieuwe seizoen nog ontvangen. De basketbalbond is deze zomer overgestapt naar Sportlink. Sportlink is een administratiesysteem wat gebruikt wordt door sportbonden en sportverenigingen. Sportenbonden zoals voetbal, handbal, zwemmen en volleybal gebruiken Sportlink al. Alle informatie wat in het oude systeem stond van de basketbalbond is overgezet naar het nieuwe systeem van Sportlink. Echter moeten we de uitgeschreven leden nog verwerken. Alle verenigingen in Nederland zullen nu vanuit Sportlink gaan werken. Dat geeft een aantal veranderingen waaronder bv het werken met een digitaal wedstrijdformulier. Jullie zullen binnenkort meer informatie krijgen wat dat precies inhoudt.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.