Zaterdag 26 mei stond in het teken van het 70-jarig jubileum van Blue Stars. Voor alle leden en bekenden was er een toernooi georganiseerd waarbij de jonge jeugd in de ochtend van start ging. Iedereen trok bij binnenkomst direct het mooie jubileum t-shirt aan waarna in hoog tempo de U10 tm U14 mixteams hun wedstrijden speelden. Na afloop stond er een heerlijke lunch klaar en werden de prijzen uitgereikt. Iedereen ontving een mooie medaille en de winnaars ontvingen een mooie beker.
Het middagprogramma
 was voor de teams vanaf de U16 tm de senioren. Ook hier ontving iedereen een jubileumshirt waarna de wedstrijden fanatiek en onder genot van een dj gespeeld werden. De teams werden net zoals bij de jeugd in de ochtend, gemixt. Na afloop kregen alle spelers een medaille en werden de winnaars extra in het zonnetje gezet.
We zijn een aantal ouders zeer dankbaar dat zij een bedrag hebben gesponsord, waarvoor nogmaals dank!! Daarnaast willen we iedereen bedanken die bij heeft gedragen aan het organiseren van een zeer geslaagd toernooi!!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.