Op zaterdagochtend wordt er in de sporthal op het IJburg college een permanente instuif georganiseerd voor kinderen van 7 t/m 11 jaar. De trainingen worden gegeven door onze eigen topper: Steve Leysner en Lucas Faijdherbe, met ondersteuning van andere Blue Stars trainers.

Bij de Basketball’sCool kunnen kinderen training krijgen zonder dat ze direct in een competitie spelend team worden gezet. De kinderen ervaren de voordelen van sporten in groepsverband en maken zo op een leuke, intensieve en gezellige manier kennis met basketball. Als je na de kennismaking Basketbal nog steeds leuk vind dan kun je eventueel doorstromen naar een van de Blue Stars teams.

Kijk voor meer informatie op: http://bballscoolamsterdam.nl.  Hier kun je je ook aanmelden en een strippenkaart aanschaffen.

Locatie: Sporthal IJburg
Pampuslaan 1 – 1087 HP
Zaterdagmorgen van 10.00 tot 11.30 uur
Start per 8 september

Kosten
De eerste 2 proeflessen zijn gratis. Daarna kun je een strippenkaart aanschaffen voor € 22.50 voor 10 lessen. Eenmalig dien je als deelnemer te worden ingeschreven als NBB lid. Je bent daarmee verzekerd tijdens de basketballactiviteiten dit kost € 7,50. Voor kinderen met stadspas wordt deelname vergoed door bureau Stadspas.