Met de campagnenaam ‘WE HERE, Amsterdam’ gaan Amsterdamse basketbalverenigingen de komende maanden op scholen, op pleinen, in de wijken en binnen de vereniging zelf 3×3 gebruiken om het 3×3 basketball te promoten en een blijvend 3×3 aanbod te creëren. De verenigingen krijgen daarbij steun van de gemeente Amsterdam, de Nederlandse Basketball Bond en de stichting 3×3 Unites.

De kick-off van ‘WE HERE, Amsterdam’ tijdens het Nationaal Basketball Congres.

Blue Stars is super blij en trots om één van deze verenigingen te zijn en basketbal in al zijn vormen te promoten. Wil jij meer informatie over WE HERE en de 3×3 inspanningen in Amsterdam, kijk naar de artikel: WE HERE, Amsterdam: werk maken van 3×3 basketball 

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *