Is het zeker dat je mee kunt doen met een van de teams van Blue Stars, competitiespelend of alleen trainend? Download dan het inschrijfformulier. Je kunt, behalve natuurlijk de ondertekening, alle gegevens op de computer invullen alvorens het uit te printen en op te sturen. Het adres staat in het formulier.

Ga je competitie spelen, dan dien je ook een pasfoto (moet digitaal), eventueel een schuldvrijverklaring bij te voegen en een kopie van een geldig ID (van degene die ondertekend, kan dus een ouder zijn)..

Pasfoto’s dienen (verplicht) digitaal te worden aangeleverd. De grootte van de foto maakt in dat geval niet uit, als het gezicht maar duidelijk in beeld is. De ledenadministratie past de foto voor je aan in het juiste formaat.

Als je de formulieren ook per e-mail wilt versturen dan kan dat alleen als het gescand is. Dit in verband met de verplichte ondertekening. Niet ondertekende formulieren worden niet door de administratie geaccepteerd. Het e-mail adres van de ledenadministratie is:

ledenbluestars@gmail.com

Ben je alleen nog geïnteresseerd in basketballen en lijkt Blue Stars een leuke club voor jou? Vul dan het interesseformulier in, dan hebben wij je gegevens en kunnen we kijken of er plek is en of je een keer kunt proeftrainen (2x gratis).